top of page

De acceptgiro gaat verdwijnen!De acceptgiro, een traditionele manier van betaling in Nederland, verdwijnt op 1 juni 2023. Dit betekent dat betalingen via acceptgiro niet langer verwerkt kunnen worden vanaf die datum. Het verdwijnen van acceptgiro zorgt voor sommige bedrijven nog voor hoofdbrekens. Echter dit hoeft niet zo te zijn indien u gebruik maakt van OVUVB.NL In plaats van de acceptgiro zijn er nog voldoende mogelijkheden om (online) betalingen te doen, Hieronder een aantal alternatieven die nu beschikbaar zijn.


De alternatieven voor acceptgiro omvatten:

  • QR codes op brieven

  • Betaling via e-mail met een betaalknop

  • SEPA Overboekingen

  • Betaalverzoeken per sms

  • Betaalverzoeken via WhatsApp


OV UVB biedt reizigers alle mogelijke manieren om (online) betalingen te doen. De financiële systemen kunnen eenvoudig worden gekoppeld met bestaande formaten, zodat UVB's op een veilige manier via API's of XML in het systeem van OV UVB kunnen worden opgenomen. Hierdoor kan de opvolging van betalingen eenvoudiger en efficiënter worden uitgevoerd. Hierdoor wordt er efficienter omgegaan met betaalprocessen en blijft de voortgang van het ontvangen van betalningen
Mollie

Wij maken gebruik van mollie als payment service provider. Met molie worden in één klap alle mogelijk online betalingsmogelijkheden in huis gehaald.


Elke bekende betaalmethode

Je integreert elke bekende online betaalmethode voor de betaling van UVB's, En als je later extra betaalmethodes wilt toevoegen, dan activeer je ze in je Dashboard van mollie met één druk op de knop.


In de stijl van het OV-bedrijf

Bij het online betalen draait alles om vertrouwen. De betalingen via mollie worden in een professionele betaalervaring, geheel in de stijl van het OV-bedrijf uitgevoerd. Dit is in te stellen zonder enige aanvullende technische kennis..
Met de opkomst van platform technologie worden betalingen steeds sneller, gemakkelijker en efficiënter. In plaats van te moeten wachten op een normale bankoverschrijving, kun je nu in real-time geld overmaken. De reiziger kan met slechts een paar handelingen op een smartphone direct de betaling uitvoeren van de ontvangen UVB. Dankzij geavanceerde encryptie- en beveiligings- technologieën is geld ook beter beschermd tegen fraude en diefstal. Het gebruik van platform technologie voor betalingen stelt consumenten en bedrijven in staat om geld te beheren en over te dragen op een manier die sneller, eenvoudiger en veiliger is dan ooit tevoren."

Comments


bottom of page