top of page
Ontwerpen op een Tablet

Ook de boete afhandeling uitbesteden? 

Als OV-bedrijf is het belangrijk om reizigers te helpen bij het gemakkelijk en sociaal verantwoord betalen van hun UVB's. Dit omvat niet alleen het aanbieden van online betalingsmogelijkheden, maar ook het omgaan met bewindvoerders, schuldhulpverleners en het treffen van betalingsregelingen. OV-UVB neemt al deze werkzaamheden voor je uit handen.

 

Met onze betaaldiensten kun je jouw OV-bedrijf ontlasten, maar komen de betalingen nog steeds rechtstreeks op de bankrekening van het OV-bedrijf binnen. Zo kun je betaalgemak creëren voor je reizigers en op een sociaal verantwoorde manier de opvolging van UVB's beheer borgen. Zo voorkom je dat reizigers te maken krijgen met oplopende kosten door overdracht aan CJIB, incassobureau's en deurwaarders.

 

OV-UVB neemt al deze werkzaamheden voor u uit handen.

Keolis-Sverige_edited.jpg
Klik hier voor meer informatie

Wilt u dat uw klanten ook gebruik maken van OV-UVB.NL?

OV bedrijven die ook de reizigers willen helpen met het makkelijker betalen van UVB's en sociaal verantwoord willen omgaan met betaalgedrag. Reizigers willen behouden als ze het financieel even moeilijk hebben? Zonder dat het extra werk oplevert en betalingen gewoon bij de eigen rekening van het OV bedrijf binnenkomen?

Creeër betaalgemak en volg uw UVB's sociaal verantwoord op. Voorkom overdracht aan een incassobureau en voorkom dat reizigers met oplopende kosten te maken krijgen.

Klik hier voor meer informatie
bottom of page